Прощавай, сімейне гніздечко...

21.08.2008
Прощавай, сімейне гніздечко...

Наталі хоче почати життя спочатку.

Наталі Імбрулья прощається з минулим. Австралійська поп–зірка вирішила продати обійстя в Англії, де була щаслива разом із колишнім чоловіком, солістом групи Silverchair Деніелом Джонсом. Подружжя, чий роман почався в 1999–му, розлучилося на початку цього року після п’яти років шлюбу. 33–річна співачка заявила, що не хоче мати нічого спільного зі своїм минулим, у якому їй було так добре. Наталі прагне почати життя з нової сторінки і здихатися всього, що пов’язувало її з Деніелом, — передусім їхнього затишного сімейного будинку в іспанському стилі.

Імбрулья вже переїхала з цієї вілли, на яку активно шукає покупця, в невеличку квартиру у знаменитому лондонському районі Ноттінг Хілл.

До речі, свого часу причиною розлучення вони з Джонсом вказали той факт, що рідко бувають разом. Адже Наталі з кар’єрних міркувань мешкає переважно у Великій Британії, а її чоловік не хоче кидати рідну Австралію. Якось не дуже це в’яжеться з нинішніми розповідями Імбрульї про спільне щастя саме в англійському обійсті...

Та й Деніел виявився не таким уже при­в’язаним до рідного Зеленого континенту. Закохавшись у модель Луїзу Ван Дер Ворст, музикант охоче погодився переїхати до Нью–Йорка, де його нова кохана має багато вигідних контрактів.