Повернення Панди й Ко

16.08.2008

Мультик «Панда Кунг–фу», який припав до душі не лише дітям, а й дорослим, можливо, матиме продовження. На це натякнув голова студії Dreamworks Animation, яка є виробником цього та інших анімаційних блокбастерів (зокрема, «Мадагаскара» і «Шрека»). За словами Джеффрі Катценберга, керівництво студії саме дискутує про те, чи варто знімати сиквел «Панди». Рішення обіцяють ухвалити за кілька місяців. З огляду на те, що цей анімаційний фільм побив усі рекорди, зібравши у світовому прокаті понад 560 млн. доларів, можна припустити, що перед спокусою заробити ще більше Dreamworks не встоїть.

А от із «Мадагаскаром», який із 530 млн. був рекордсменом касових зборів до того, як на екрани вийшла історія панди По, усе вже зрозуміло. Залишається хіба питання, чи зніматимуть третю серію, бо друга вже готова. «В історії цих звірят від початку була ще одна глава: ми ж повинні знати, як вони доберуться назад у Нью–Йорк», — каже Катценберг.

Американським журналістам навіть показали фрагменти другої частини, у якій дружна звіряча компанія вибирається з Мадагаскару на старому літаку, але приземляється в Африці. Поки пінгвіни ремонтують транспортний засіб, лев Алекс зустрічає рідню, а жираф Мелман виявляє, що закохався в бегемотиху Глорію.

В Україні «Мадагаскар–2: Велика втеча» вийде на екрани 30 жовтня. І судячи з натяків Катценберга, слід очікувати й на «Мадагаскар–3», тож у другій серії до Нью–Йорка тваринки, очевидно, ще не долетять.