Французька фігура «оскароносиці»

16.08.2008
Французька фігура «оскароносиці»

У Хіларі справді бездоганна фігура.

Двічі «оскароносна» кінозірка Хіларі Свонк вирішила розповісти всьому світові, як французьким жінкам вдається зберігати ідеальні фігури. Ні, сама Хіларі не француженка, хоча у свої 34 роки також може похвалитися зразковою стрункістю. На широкому екрані актриса переповідатиме чужу історію: кінокомпанія Свонк, що зветься 2S Films, придбала права на екранізацію бестселера «Чому француженки не товщають».

Ця книжка, яку написала колишня працівниця фірми з виробництва шампанського «Вдова Кліко» Мірей Гільяно, у 2004 році стала у Франції справжньою сенсацією, а згодом здобула всесвітню славу. Неабиякою популярністю вона користується і в країнах колишнього СРСР.

Хтозна, чому Хіларі вирішила перенести цю історію на екран, але ідея її неабияк захопила. Настільки, що тепер актриса подумує про те, щоб і самій зіграти в майбутньому фільмі, хоч раніше не збиралася.

Як повідомляє компанія 2S Films, головною героїнею стрічки стане «звичайнісінька дівчина, яка, можливо, мешкає з вами по–сусідству і працює менеджером середньої ланки в компанії, що виробляє шампанське». Ця звичайна француженка, отримавши кілька жорстких життєвих уроків, зрештою стає такою жінкою, якою завжди хотіла бути. Звісно, з чудовою фігурою, не відмовляючи собі при цьому ні в жирному, ні в солодкому, ні в шампанському...