Безправ’я обраних

Безправ’я обраних

Троє депутатів Вінницької обласної ради, яких з’їзд Блоку Юлії Тимошенко 30 червня вирішив позбавити депутатських повноважень, не погодилися з таким рішенням і домагатимуться відновлення зневажених депутатських прав у суді. Покарали їх за те, що народні обранці нібито відмовилися ввійти до фракції блоку в регіональному «парламенті». Чим закінчаться судові розгляди — спрогнозувати важко. Особливо якщо врахувати, що інший «облрадівець» — Петро Слотюк, опинившись в аналогічному становищі рік тому, досі не може добитися від служителів Феміди розгляду справи по суті.

Вже вечір близько. Герман А. — нема...

Вже вечір близько. Герман А. — нема...

Лібрето «Пікової дами» дуже точно передає ситуацію в Шевченківському суді Києва, який уже кілька місяців розглядає позови БЮТівця Андрія Шкіля до «регіоналки» Ганни Герман. Пані Ганна так затято ігнорує запрошення від Феміди, що не відряджає на слухання бодай якогось свого представника. Секретаря чи перукаря, юриста, стиліста чи фемініста, який не є «далеким від розуміння жінки в політиці». Так охарактеризувала Герман свого візаві на «Свободі» Савіка Шустера — після дискусії стосовно ситуації в Грузії. Йдеться про програму від 2 листопада 2007 року. Обговорення Саакашвілі та його проблем зайшло тоді в глухий кут, бо «жінка в політиці» перетворилася на даму в істериці, звинувативши депутата Шкіля в тому, що він у давні УНСОвські часи «відправляв чужих дітей стріляти в Абхазію».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

УТОЧНЕННЯ

УТОЧНЕННЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

17 липня ц. р. в «Україні молодій» було надруковано матеріал «Прокурори не можуть і не хочуть». У публікації йшлося про обговорення на засіданні виїзної координаційної наради керівників правоохоронних органів Київщини питань дотримання законності, зокрема і щодо земельних оборудок, в Ірпінському регіоні.

А де була Юля?

А де була Юля?

Відсутність Юлії Тимошенко на заходах із нагоди 1020–річчя Хрещення України–Руси породила багато запитань і версій. Ще б пак: усе керівництво країни, з міністром оборони і в.о. голови СБУ включно, присутнє на масових заходах, наввипередки і тому не в такт хреститься слідом за Вселенським патріархом і Президентом, а Прем’єр–міністр майже повністю відсутня в інформаційному просторі. «Майже» — бо пафосний ролик із привітанням з нагоди ювілею Хрещення лідерка БЮТ усе ж записала і на центральних каналах його прокрутила. Але в тексті — жодної згадки про будь–які спроби створити незалежну Помісну церкву. Та й можливість зустрітися з Вселенським патріархом християнка Тимошенко знехтувала.

Всі статті рубрики