Анемія на тлі шантажу

25.07.2008
Анемія на тлі шантажу

Мадонна заїде в Україну?

Напередодні 50–річного ювілею, який Мадонна відзначатиме 16 серпня, у житті поп–королеви почалася якась чорна смуга. По–перше, її брат видав книжку, в якій розповів вельми неприємні подробиці з життя зірки. По–друге, щойно співачці вдалося всіх переконати, що вона не збирається розлучатися з чоловіком Гаєм Річі, а чутки про її палкий роман із 33–річним бейсболістом Алексом Родрігесом — «просто маячня», як естрадну діву почали шантажувати відеозаписом, на якому Мадж із Родрігесом відзняті у вельми недвозначній ситуації. Так принаймні стверджує невідомий шантажист, вимагаючи у зірки півтора мільйона євро за скандальне відео.

Офіційних коментарів від Мадонни досі не пролунало. При цьому, як повідомляє британський таблоїд «Дейлі стар», адвокати поп–королеви підтвердили, що вони «в курсі» вимог шантажиста. І навіть продумали стратегію боротьби на той випадок, якщо запис дійсно існує: за відео, відзняте таємно, оператора можуть звинуватити у вуайєризмі, що в Англії може загрожувати кількарічним ув’язненням.

Сам оператор нібито натякнув, що зйомка велася у квартирі Мадонниної подруги–каббалістки (нагадаємо, співачка є великою шанувальницею іудейського містичного вчення Каббали). Відеокамера була надійно замаскована, тож парочка не могла її помітити.

Чи збирається Мадонна, чий статок сягає 400 мільйонів доларів, платити шантажистові, наразі невідомо. Однак усі ці переживання не найкращим чином вплинули на здоров’я співачки. Лікарі виявили у неї анемію й порадили утримуватися від фізичних навантажень і навіть репетицій. Хоча уявити Мадонну без тренажерного залу фактично неможливо. Про репетиції й казати нічого — без них ніяк, адже 23 серпня починається концертний тур Мадонни Sticky and Sweet.

До речі, не виключено, що перед стартом гастролей поп–королева відвідає Україну. Як стверджують «Подробності», у нашій державі Мадж перебуватиме інкогніто, як паломниця — хоче відвідати священні для каббалістів могили на деяких єврейських цвинтарях.