Чорна пантера Москви

22.07.2008
Чорна пантера Москви

Скандальна топ­модель Наомі Кемпбелл з головою поринула в новий роман. Здавалося, ще недавно Наомі кожного вільного дня стрімголов мчала в Бразилію — до тамтешнього мільйонера, за якого нібито навіть збиралася заміж. Але вже понад місяць місце бразильця у серці «Чорної пантери» зайняв росіянин. Звісно, теж не бідний (таких вибаглива манекенниця навіть не помічає). Як повідомляє російська й західна преса, Кемпбелл зустрічається з російським олігархом Владиславом Дороніним, співвласником інвестиційної компанії Capital Group.

Власне, повідомлення про те, що Наомі і Влада часто бачать разом у ресторанах і на світських тусовках, з’являлися й раніше. Мільярдер, якого називають «російським Дональдом Трампом», познайомився з темношкірою зіркою модельного бізнесу на Каннському фестивалі й одразу захопився норовливою красунею. А після того, як Наомі засудили до штрафу й 200 годин громадських робіт (за образу поліцейського в лондонському аеропорту), Доронін навіть організував для неї розкішну «втішну вечірку» у СенТропе.

Знаючи схильність епатажної моделі до флірту з відомими й багатими чоловіками, у серйозність цих стосунків до певного часу мало хто вірив. Але тепер сумніви відпали остаточно. Наомі і Владислав не приховують свого роману й навіть влаштували собі щось на кшталт медового місяця в Росії. Минулого тижня Кемпбелл на приватному літаку прибула до аеропорту «Внуково3», де її зустрів закоханий мільярдер. В одному з найдорожчих готелів Москви Доронін винайняв президентський люкс, який займає весь 11й поверх, і, не криючись, проводить там ночі разом із 38річною топ­моделлю. А вдень і ввечері возить зірку по ресторанах та популярних нічних клубах, де на них із подивом витріщаються відвідувачі.

Навіть скептики зазначають, що Наомі виглядає щасливою. Вона навіть заговорила про те, що готова покинути подіум, коли... стане мамою. Втім не виключено, що згадати материнський інстинкт манекенницю спонукали не мрії про шлюб із Дороніним, а відвідини пологового будинку в Нігерії, де Кемпбелл нещодавно побувала з благодійною місією.