«Цілителька» Марія

«Цілителька» Марія

Незвичайний випадок трапився в Черкасах: затримати шахраїв допомогли самі постраждалі. Трапилося це по бульвару Шевченка в приватному домоволодінні 54–річної Катерини Гаврилівни. Циганка хотіла обдурити черкащанку, але та розкусила її, зачинила в хаті і викликала міліцію.

«Вас хочуть убити»

«Вас хочуть убити»

Два роки шахраї успішно для власної кишені використовували людський страх перед смертю, аж доки їх не викрили співробітники ГУБОЗ МВС. Як повідомили «УМ» у прес–службі ГУБОЗ, здирники як правило, телефонували жертві на мобільний або домашній телефон і приголомшували звісткою, що її «замовили». Потім пропонували придбати диск з відеозаписом розмови замовника вбивства та кілера. Сума викупу складала від десяти до ста тисяч доларів США!

Електрострум з–під поли

Електрострум з–під поли

35–річний заступник виконавчого директора ВАТ «Херсонобленерго» М., якого затримали на хабарі ще місяць тому, днями встановив своєрідний рекорд: за рішенням Суворівського райсуду Херсона, його було звільнено під заставу у 250 тисяч гривень. Як повідомила «УМ» прес–секретар ГУБОЗ МВС Олена Мельник, розмір застави є рекордним у практиці силовиків, що беруть цих самих хабарників «на гарячому».

Всі статті рубрики