Нова любов Сієнни

03.07.2008
Нова любов Сієнни

Актриса Сієнна Міллер, яку вважають однією з найкрасивіших жінок Британії, з головою кинулась у вир нового роману. На початку червня Сієнна покинула бойфренда, Ріса Айфанса. Подейкували, що заради свого колишнього хлопця Меттью Ріса, — із ним Міллер нібито знову зійшлася на зйомках фільму «На краю кохання». Але, як з’ясувалося, другий Ріс тут ні до чого. Адже насправді у 26–річної зірки «Зоряного пилу» зовсім інша любов. Міллер зустрічається з актором, колишнім наркоманом і, за сумісництвом, спадкоємцем багатомільйонної нафтової імперії Бальтазаром Гетті. Познайомив їх свого часу той–таки Меттью — він знімався з Бальтазаром у серіалі «Брати й сестри».

Знайомство відбулося рік тому, але тоді між молодими людьми зав’язалися лише товариські стосунки. Іскра проскочила вже пізніше — коли весною Сієнна приїздила на зйомки до Лос–Анджелеса і стала часто зустрічати Гетті на вечірках у спільних знайомих. На більш серйозний рівень їхні стосунки перейшли після того, як Міллер покинула Айфанса, зрозумівши, що закохалася в 33–річного нафтового магната. А те, що Бальтазар одружений і має чотирьох дітей, з точки зору актриси, коханню не завада...

Спершу парочка все ж намагалася тримати свій зв’язок у таємниці, але шила в мішку не сховаєш. Після того як папараці кілька разів «засікли» закоханих у романтичній обстановці, дружина Гетті Розетта Мілінгтон забрала дітей і поїхала до Італії. За чутками, вона вже подала заяву на розлучення.