Розлучена і щаслива

19.06.2008
Розлучена і щаслива

Одна з найгарніших пар Голлівуду розпалася остаточно: як повідомляє американська преса із посиланням на джерела в судових органах Лос–Анджелеса, шлюборозривний процес між Різ Уїзерспун і Райаном Філліппом днями добіг свого кінця. Подружжя розійшлося ще в листопаді 2006–го, але, як це часто трапляється у людей небідних і відомих, для офіційного розірвання шлюбу знадобилося значно більше часу. Тим паче, що в пари є двоє спільних дітей – Ава і Дікон. При цьому Різ уже досить давно зустрічається з колегою по акторському цеху Джейком Гілленхаалом, а Райан нарешті вивів «на люди» свою нинішню подругу Еббі Корніш. Тепер зруйновано останні перепони до побудови щастя з новими коханими.

Хоча «Білявка в законі» не надто й переймалася тяганиною в каліфорнійських «загсах». Їй просто нема часу цим перейматися, адже кінозірка нині вся в роботі: окрім зйомок, Уїзерспун дуже багато часу присвячує своїй місії посла косметичної фірми Avon та жіночого фонду ООН «Юніфем».

Зокрема, днями актриса повернулася з Японії, де відвідала кілька онкологічних центрів. Адже один із видів благодійності, яким займається Avon, це саме допомога жінкам, хворим на рак. «Як всесвітній посол ООН я щаслива, що маю змогу зустрітися з такими видатними жінками, — зізналася Різ. — А ще мене дуже тішить те, що візит у Японію став чудовою нагодою краще познайомитися зі східною культурою. А коли на мене надягли кімоно й навчили ритуалу чайної церемонії, я була просто в захваті!».