У гостях у Гібсона

20.05.2008
У гостях у Гібсона

Брітні Спірз, схоже, знайшла себе в новому амплуа телеактриси: її роботу в серіалі «Як я зустріла його матір» хвалять не тільки глядачі, а й критики. Можливо, таким чином вони просто хочуть підтримати колишню поп–принцесу, якій зараз нелегко, але Бріт від цього просто щаслива. Останнім часом вона не вживає алкоголю, не хуліганить і дедалі більше стає схожою на ту, справжню Брітні — веселу гарненьку дівчинку з вічно оголеним пупом, від пісень якої шаленіли мільйони підлітків.

Позбавленій батьківських прав матері двох дітей неабияк допомагають друзі. Зокрема, «оскароносний» актор і режисер Мел Гібсон, з яким Спірз заприязнилася в Малібу, — їхні будинки розташовані неподалік одне від одного. Ще тоді Гібсон намагався підбадьорити, підтримував Брітні в прагненні «зав’язати» з алкоголем і розгульним життям. А днями запросив погостювати у його будинку в Коста–Риці. Співачка радо погодилася, адже змінити обстановку їй справді не завадить.

Разом із дружиною Мела й батьком Брітні, який наразі є її опікуном і повинен супроводжувати доньку в далеких поїздках, знаменитості відлетіли до теплої центральноамериканської країни, аби на тиждень відволіктися від усіх справ і відпочити від надокучливої уваги папараці. Хоча, незважаючи на високі паркани й охорону, «мисливці за зірками» явно знайдуть Бріт і там.