«Секс» і Лондон

15.05.2008
«Секс» і Лондон

Четвірка героїнь повнометражного «Сексу й міста» на презентації. (Фото Рейтер.)

Позавчора ввечері, ще за кілька годин до початку дійства, лондонська площа Лестер–сквер була заповнена вщерть. Ще б пак, адже йшлося про світову прем’єру повнометражного фільму «Секс і місто» — кіноверсії телесеріалу, який обожнюють мільйони жінок (та, мабуть, і не тільки) у всьому світі. Чому для презентації довгоочікуваної стрічки продюсери обрали не Нью–Йорк, якому присвячений серіал, а Лондон, ніхто так і не пояснив, хоча це питання лунало від сотень присутніх на прем’єрі журналістів чи не найчастіше. Очевидно, аби ще більше заінтригувати публіку. Адже сюжет автори до останнього тримали в секреті, натомість натякнувши на те, що хтось із головних героїв фільму наприкінці помирає...

Кажуть, дія відбувається через чотири роки після завершення подій серіалу. Кому саме не судився хепі–енд, глядачі Америки та Європи дізнаються лише 28 травня, коли «Секс і місто» стартує у світовому прокаті. Українським шанувальникам чотирьох американських подруг, які безперервно теревенять про секс і чоловіків, доведеться зачекати трохи довше — на наші екрани стрічка виходить 19 червня.

А поки що нев’янучі героїні, тобто актриси Сара Джессіка Паркер, Кім Кетролл, Крістін Девіс і Синтія Ніксон вражали лондонських прихильників елегантними сукнями (а Сара — ще й оригінальним капелюшком–ікебаною від Александра Маккуїна) та свіжими обличчями. Кожній із них далеко за 40, а найстаршій Кім (у фільмі — Саманта) — усі 52, але це не заважає невгамовній четвірці залишатися такою ж привабливою, як і понад десять років тому, коли серіал уперше вийшов на телеекрани.