Ньюз–рум

13.05.2008

Гурт «Мандри» незабаром презентує своє нове відео. Знімальний процес, яким керували режисер Віктор Скуратівський та оператор Володимир Шкляревський, уже завершено. Тож за кілька днів усі ми зможемо переглянути та почути красиву історію від «Мандрів», що має назву «Будемо разом».

«Будемо разом» — це романтична пісня, пісня–мрія, — вважає лідер гурту Фома. — Пісня про те, що робить життя яскравішим. Про те, що ми обов’язково будемо разом. У мене була колись така історія в житті… Але якщо в житті щось не складається, то пісня може закінчитися «хепіендом».

Сценарій кліпу повністю відповідає ідеї пісні: дівчина біля телевізора мріє про справжнього героя, а з усіх каналів лунає «Будемо разом». Ну як тут можна сумніватися в тому, що ці мрії можуть не збутися? Сам Фома з’явиться у кліпі в кількох образах: ліричний герой, рок–виконавець, ведучий теленовин, мексиканець...

* * *

Нещодавно Україна вперше приймала найбільший міжнародний Фестиваль культур. На Контрактовій площі тисячі киян та гостей столиці змогли познайомитися з культурою та традиціями інших народів, а також мали можливість поспілкуватися з представниками 25 країн світу... Фестивалили на Контрактовій делегати Франції, Китаю, Угорщини, Німеччини, США, Польщі, Чехії, Греції, Туреччини, Естонії, Австралії, Португалії... Учасники форуму підготували свої національні страви, колоритні костюми, етнічну музику та традиційні сувеніри.

* * *

Українські «Гайдамаки» повернулися з Голландії, де вяли участь у святкуванні Дня свободи. Наші музиканти виступали у двох шоу–програмах, на другій з яких вони були хедлайнерами. І ... попрощалися з цією країною зовсім ненадовго: «Гайдамаків» запросили на один із десяти найбільших фестивалів світу — Lowland, який відбудеться в Голландії 15 серпня. На той же час запланована презентація нового альбому «Кобзар» у Голландії.