Ньюз–рум

Ньюз–рум

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Місія виконувана

Місія виконувана

Проект Міністерства культури і туризму «Україна пам’ятає — світ визнає» продовжує свою місіонерську мандрівку світом. Щойно музиканти й історики повернулися з Амстердама й Праги. В цих двох столицях українські посольства виправили гнітючі враження від попередніх проявів вітчизняного дипломатичного менеджменту за кордоном, принаймні концертні зали були заповнені на 90%.

Такий масштабний проект — виконання «Панахиди за померлими з голоду» Євгена Станковича та наукові конференції з істориками на тему Голодомору–33 в Україні — справді перший державний захід за багато останніх років, і ефективність його залежить від координації зусиль Міністерства культури та Міністерства закордонних справ. На якомусь етапі чи в якомусь кабінеті цю ініціативу сприйняли як чергову спущену згори божевільну ідею й особливої уваги не звернули. Інакше як пояснити, що в тур за маршрутом Лондон—Амстердам—Прага понад 180 осіб вирушили у вихідні для цих країн дні, коли люди роз’їхалися за міста, і в політиків теж були міні–канікули?

Три хвилини, які вирішать усе

Три хвилини, які вирішать усе

Учора Ані Лорак із командою полетіла до Белграда, щоб на місці готуватися до «Євробачення». Запланувала всіх там вразити, але для цього співачці знадобиться щодня неперевшене вбрання. «Я навіть не уявляю, скільки в мене буде валіз. Мабуть, зо п’ять. Це ж треба взуття набрати, аксесуарів, косметики... Одна валіза буде лише із взуттям, інша — з косметикою. На мене звертатимуть увагу, бо вже сьогодні можна з упевненістю сказати — ми фаворити!», — зазначила Ані Лорак на прес–конференції перед від’їздом.

Всі статті рубрики