Поспівала — і заручилася

13.05.2008
Поспівала — і заручилася

Скарлетт Йоханссон.

У житті 23–річної кінозірки Скарлетт Йоханссон назрівають важливі зміни. По–перше, незабаром виходить дебютний альбом Скарлетт–співачки Anywhere I Lay My Head. Щоправда, оригінальна композиція на ньому тільки одна — Song for Jo, бо всі інші пісні — це переспів Тома Уейтса. Зате на двох треках виконавиці підспівує сам Девід Боуї, який, до речі, дуже схвально відгукується про музичний талант сексапільної актриси. Судячи з кліпу на пісню Falling Down, який можна почути й побачити в інтернеті, у Скарлетт — низький хрипкуватий грудний вокал, що явно припаде до душі шанувальникам її жіночних форм.

Однак це — не основна новина про Йоханссон. Головне, що зірка фільмів «Труднощі перекладу» та «Ще однієї з роду Болейн» виходить заміж! Днями Скарлетт оголосила про заручини з канадським актором Райяном Рейнольдсом. Парочка зустрічається вже більше року, і дівчина дійшла висновку, що 31–річний бойфренд достойний стати її законним чоловіком. До слова, їхній роман розпочався через місяць після того, як Рейнольдс розірвав заручини з канадською співачкою Аланіс Моріссетт.

Дати весілля поки що не повідомляють, але, судячи з усього, найближчим часом закохані на весільний рушничок не стануть. Зараз в обох багато роботи: Райян знімається у фільмі «Пропозиція» разом із Сандрою Буллок, а Скарлетт розривається між роботою над стрічкою «Я люблю тебе, Нью–Йорк» та історичною драмою «Марія, королева шотландців».