Перемога на всіх одна

Перемога на всіх одна

Звістка про робочий візит Віктора Ющенка в Донецьку область у переддень 9 травня та його намір узяти участь в урочистостях вшанування ветеранів війни на Савур–горі (меморіальний комплекс поблизу міста Сніжне. — Авт.) викликала в регіоні певний резонанс. Найдужче обурювалися керівники Компартії, звично видаючи власну позицію за позицію пересічних донеччан. «Людей обурило те, що до нас їде людина, яка наполегливо тягне Україну в НАТО, яка активно проводить націоналістичну політику і пише укази про знищення пострадян­ських пам’ятників», — переконував журналістів перший секретар Донецького обкому КПУ, народний депутат Микола Кравченко.

Європа на Хрещатику. Один день

Європа на Хрещатику. Один день

Честь організації цьогорічного Дня Європи взяли на себе уряд, зокрема МЗС, а також представництво Європейської Комісії й посольства країн–членів ЄС. День Європи– 2008 відбувся не лише в Києві, а й у таких не зовсім проєвропейськи налаштованих містах, як Одеса та Донецьк.

Важко в навчанні

Важко в навчанні

У суботу на дитячій залізниці, що в парку Ленінського комсомолу, майбутні залізничники мимоволі навчалися в умовах, реально наближених до справжніх. Після 17–ї години вечора тепловоз, у якому перебували дітлахи, зіштовхнувся з автобусом. На щастя, локомотив ішов без вагонів, а автобус був порожній — навіть... без водія. Нині причини цієї аварії з’ясовують співробітники ДАІ, а за попередньою версією, залишений без нагляду на схилі дороги «Ікарус» несподівано покотився і врізався в локомотив із дітьми.

Кулі для Тенгіза

Кулі для Тенгіза

43–річного Тенгіза Карчаву, відомого в злочинному світі як «Тенгіз», убили в одному з одеських двориків по вулиці Богдана Хмельницького минулої суботи опівдні. Як повідомила «УМ» прес–секретар ГУБОЗ МВС Олена Мельник, за словами свідків, до Карчави підійшов невідомий чоловік, відвів його убік і зробив два постріли в голову. Неодноразово засуджений кримінальний авторитет помер на місці, а кілер хутко зник.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поплатилися за язик

Поплатилися за язик

Двоє полковників запасу Віктор Таратушка та Леонід Яковенко на власному автомобілі їхали в напрямку Царичанського району. У селі Партизанське їх зупинили співробітники Державтоінспекції, які відрекомендувалися недержавною мовою. Тоді Віктор Таратушка ввічливо попрохав одного з них (пізніше з’ясується, що це був старший сержант Павло Шидловський. — Авт.) відрекомендуватися українською. Однак «даішника» ця вимога чомусь обурила. У відповідь полковник запасу відмовився надавати сержантові будь–які документи.

Центрифуга смерті

Центрифуга смерті

Дев’ятого травня в парку «Дружба» приблизно о 21.30 вийшов із ладу атракціон під назвою «Центрифуга» — карусель, яка піднімається так, що вісь обертання стає під кутом 45—50 градусів до лінії горизонту. Атракціон — елемент пересувного «Луна–парку», власником якого є столичне підприємство «Київ–круїз». На момент НП він був орендований приватним підприємцем з міста Красний Луч.

Підпільна шаурма — вибухонебезпечна

Підпільна шаурма  — вибухонебезпечна

Надзвичайна пригода трапилась 9 травня у кіоску з продажу шаурми та курей–гриль на проспекті Перемоги перед входом до станції метро «Святошин». О 14:00 у маленькому приміщенні у одного з газових балонів стався витік побутового газу. А через декілька секунд пролунав протужний вибух.

Всі статті рубрики