У 40 років щастя тільки починається

06.05.2008
У 40 років щастя тільки починається

На початку травня журналісти американської жовтої преси з’ясовували: Мерайя Кері справді вийшла заміж чи це чергова «качка». Повідомлення про те, що поп–діва — вже не дівка, з’явилося ще кілька тижнів тому, коли на якийсь зі світських заходів Кері прийшла з каблучкою на безіменному пальці. Розміри діаманта в персні одразу дали пліткарям підстави припустити, що то — обручка. Втім співачка інформацію про своє заміжжя не підтвердила. Як виявилося, не дарма: на той момент Мерайя була ще заручена, а заміж «вискочила» лише днями.

Обранцем 39–річної красуні став маловідомий репер Нік Кеннон. Хлопець на 12 років молодший за свою свіжоспечену дружину, але це їх із Мерайєю не обходить. Сама Кері зізнається, що й почувається як юна дівчина і навіть розмір джинсів у неї зараз такий самий, як у ранній юності. Та й мізки, схоже, теж, адже вискочивши заміж «за велінням серця», поп–зірка–мільйонерка навіть шлюбний контракт не підписала. Хоча варто було б, адже Нік, кажуть, хлопець­ не вельми надійний — минулого року зробив офіційну пропозицію своїй тодішній дівчині, манекенниці Селіті Ебанкс, а потім кинув сердешну напризволяще...

Як повідомляє газета «Нью–Йорк пост», Нік і Мерайя побралися на Багамах. Таємна церемонія, на яку запросили тільки найближчих родичів і кількох друзів, проходила у дворі будинку, який нещодавно придбав новий чоловік Мерайї.

Раніше співачка вже була одружена — із власником лейблу «Коламбія рекордз» Томмі Моттолою (той шлюб розпався у 1997–му).