Красуні салони ні до чого

05.05.2008
Красуні салони ні до чого

Поки що найбільше досягнення в акторській кар’єрі Кейт Хадсон — номінація на «Оскар» за фільм 2000 року «Майже знаменитий».

Щойно відсвяткувавши 29–річчя, комедійно–мелодраматична актриса Кейт Хадсон­ діз­налася, що вона — найперша красуня
з усіх знаменитостей. Такими є результати опи­тування журналу «Піпл», який навесні традиційно публікує сотню найвродливіших зірок за версією своїх читачів та експертів.

Виконавиця головної ролі у фільмі «Як позбутися хлопця за десять днів» не приховувала здивування. «Я — красуня? Та я за собою майже не стежу — вже й забула, коли робила манікюр! І ноги епілювати ніколи, а про те, щоб сходити до косметолога або хоч маску якусь накласти, годі й казати...» — зізнається Кейт. Замість салонів краси кінозірка вирішила оздоровитися по–іншому: з нагоди свого дня народження подалася з коханим Оуеном Уїлсоном у двотижневу романтичну подорож.

За словами Кейт, по косметологах вона не ходить, бо не має з ким залишити чотирирічного сина Райдера. З цієї причини й спортзал не відвідує, що, втім, не заважає їй мати струнку й підтягнуту фігуру. Мабуть, завдяки генам — мати Кейт, знаменита актриса Голді Хоун, і після 60 років зберегла дівочі форми.

Друге місце у рейтингу вродливих знаменитостей зразка 2008 року посіла молода мама Салма Хайєк. 41–річна латиноамериканська акторка зізналася, що сьогодні весь світ для неї — це малесенька донька Валентина Палома.

Також до першої двадцятки, серед інших, увійшли також Румер Уїлліс — донька Демі Мур і Брюса Уїлліса, «відчайдушна домогосподарка» Єва Лонгорія, яка ділить одну сходинку зі своїм чоловіком Тоні Паркером, і вагітна Джессіка Альба, котру також відзначили «в комплекті» з коханим, Кешем Уорреном.