НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Під колесами «мажорів»

Під колесами «мажорів»

Трагедія сталася минулої п’ятниці у післяобідню пору. На очах багатолюдної вулиці Полтавський шлях у трамвайну зупинку «Червоноармійська» на великій швидкості буквально влетів автомобіль Mitsubishi L 200. Кривава драма розігралася на очах велелюдної вулиці: за якусь мить місце для очікування на громадський транспорт стало невпізнаване, а від шістьох людей залишилися лише переломані кістки, калюжі крові, розкидані речі.

Смертельний «бімер»

Смертельний «бімер»

Жахлива дорожня трагедія сталася позавчора ввечері поблизу села Паланка Уманського району, що на Черкащині. Водій легкового автомобіля BMW–528, порушуючи правила дорожнього руху, пішов на обгін — на великій швидкості вискочив на зустрічну смугу й зіштовх­нувся з Chevrolet Aveo. Як повідомили «УМ» в облуправлінні ДАІ, в обох автомобілях було по кілька пасажирів, і ДТП спричинило жахливі наслідки — семеро загиблих.

Кому що свобода

Кому що свобода

Так званий «Марш свободи» за легалізацію легких наркотиків вже декілька років поспіль відбувається у Києві в рамках міжнародного руху «Всесвітній конопляний марш» (Global Marijuana March) і кожного року наштовхується на протидію активістів праворадикальних організацій. Обидва табори зазвичай нечисленні. Сьогоріч на Михайлівську площу прийшло близько півтори сотні маршувальників, які, за їхніми словами, вимагали змін у державній політиці щодо алкоголю, тютюну і легких наркотиків, а також проведення парламентських слухань щодо реклами алкоголю і тютюнових виробів. Тим часом проти «Маршу» виступило Всеукраїнське об’єднання «Свобода», яке ще зранку зібрало на Михайлівській площі близько 200 противників «легалайзу» і практично не пустило туди маршувальників. Останні натомість розкурили «косяки» просто тут, неподалік будівлі МЗС. Опонентів розділив кордон міліції, співробітників якої було більше, ніж учасників обох акцій.

Всі статті рубрики