За два кроки до порятунку

За два кроки до порятунку

Це засвідчують кілька ледь не анекдотичних випадків, які трапилися на ділянці українсько–російського кордону, що на Луганщині, у переддень Великодня. У першому випадку українські прикордонники запобігли контрабандній операції за допомогою... рідної природи! Як повідомив «УМ» прес–секретар Луганського прикордонного заводу Ігор Плетень, зруйнований його колегами об’їзний шлях став причиною вимушеної зупинки вантажівки «УАЗ».

Ікони повернулись під Великдень

Ікони повернулись під Великдень

Найбільше церков постраждало від грабіжників у Рівненській, Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Чернігівській областях та на Київщині. Тож операцію із захоплення зловмисників одночасно провели в кількох регіонах. У результаті було затримано шестеро жителів Київської та Вінницької областей, які, як запевняють міліціонери, організовано діяли вже десять років. Вік наймолодшого — 22 роки, найстаршого — 58.

Побито «нічну варту»

Побито «нічну варту»

Організована група людей, що 25 квітня брала участь у захопленні управління морського торгового порту Південний, напала в ніч на вівторок на охоронців порту, котрі чергували біля входу на підприємство. Як поінформувала «УМ» прес–секретар порту Ірина Чибірова, близько 50 молодиків спортивної статури жорстоко побили трьох охоронців порту, відтак начальника зміни, 55–річного В’ячеслава Агабекова і одного з чергових охоронців доставлено в реанімацію.

Кривава субота

Кривава субота

У час, коли господині складали великодній кошик, готуючись до освячення Святої паски у храмах, на одній із прилеглих до центру Львова вулиць, Городоцькій, пролунали постріли. Близько 10.30 озброєні нападники увірвалися в приміщення філії Ощадбанку та впритул розстріляли касирів. Одна із працівниць банку — 45–річна жінка — від вогнепального поранення померла на місці пригоди, 22–річна — отримала важкі кульові поранення.

Всі статті рубрики