«Міранда» знайшла собі... жінку

30.04.2008
«Міранда» знайшла собі... жінку

Щасливі разом: Синтія (праворуч) і Крістін.

В очікуванні прем’єри повнометражного фільму «Секс і місто», яка призначена на 30 травня (в українському прокаті стрічка стартує з 19 червня), одна з головних героїнь популярного серіалу готується ще й до весілля. 42–річна Синтія Ніксон, яка у «Сексі...» зіграла руденьку Міранду, вирішила узаконити стосунки зі... своєю дівчиною, викладачкою Крістін Маріоні. До речі, разом вони вже майже п’ять років. А нещодавно Синтія навіть отримала нагороду «За мужність» від фонду «Поінт», який вшановує осіб нетрадиційної орієнтації.

Жінки досі не прагнули підтвердити своє кохання одна до одної якимись церемоніями. Все змінилося, відколи під час профілактичного обстеження у зірки «Сексу й міста» знайшли злоякісну пухлину молочної залози — як свого часу і в матері Синтії, котрій вдалося побороти цю хворобу двічі. Ніксон–молодшій страшний діагноз поставили півтора року тому. На щастя, рак виявили на ранній стадії, тож зараз актриса вже майже повністю одужала. Але зізнається, що без підтримки коханої їй було б дуже складно пережити операцію, променеву терапію, реабілітаційний період...

Переглянувши деякі життєві цінності, «Міранда» збагнула, що готова до шлюбу.

До речі, матримоніальні пропозиції батька двох своїх дітей, Денні Мозеса, вона завжди категорично відкидала, хоч і прожила разом із ним понад 15 років.

Як повідомляє американська преса із посиланням на джерела в оточенні пари, скромну й тиху весільну церемонію, куди будуть запрошені лише найближчі друзі й родичі, Синтія з Крістін планують на осінь.