ЦИТАТИ ТИЖНЯ

25.04.2008

Юлія Тимошенко,
Прем’єр-міністр
— про нападки на уряд і можливість добровільної відставки:

— Політики-чоловіки за 17 років так зруйнували нашу спільну оселю, нашу країну, що якщо зараз добре грюкнути дверима, можуть впасти і стіни, й дах. Тому я як відповідальна людина ніколи в житті дверима не грюкну... Я кожен день, коли заходжу в уряд, у думках малюю таке коло крейдою. Щоб жодна нечистота не проникла в світ уряду, який дійсно служить Україні.

(ICTV)

 

Дмитро Табачник,
народний депутат від Партії регіонів
— про можливу відставку Тимошенко:

— Я навіть на Пасху молитимусь, щоб це сталося якомога пізніше. Тому що в Юлії Тимошенко є одна історична місія — зробити масове щеплення всьому українському виборцю від довірливості та верхоглядства. Тому що вона багато і по-мистецьки обіцяє, але ніколи не виконує.

(«Дєло»)

 

Дмитро Андрієвський,
начальник виборчого штабу Кличка
— про те, чи Кличко є моральною людиною:

— Якби Віталій був агресивною людиною, то Олесь Довгий вже давно мав би контузію після всіх тих образ, які він допускає на адресу Кличка. У Довгого взагалі цікава манера спілкування — він привселюдно ображає, а потім відразу заходить до кулуарів, обіймається і всіляко намагається ці проблеми загладити.

(«Українська правда»)

 

Віктор Янукович,
лідер Партії регіонів
— про місію «регіоналів»:

— Витягувати країну з чергової бодяги доведеться нам, і до цього слід бути готовим!

(«Українська правда»)

 

Арсеній Яценюк,
Голова Верховної Ради
— про потребу оновлення кадрів на митниці:

— Ви чудово знаєте, що таке переходити український кордон, що таке переходити українську митницю. Заробітчани знають: на лапу не даси — ніхто нікуди не поїде. Тому якщо їх (митників) пачками не посадити, лад навряд чи буде.

(УНІАН)