«Менеджер» з інтиму

«Менеджер» з інтиму

Невеличкий будинок розпусти проіснував в індустріальному мегаполісі лише кілька місяців. Організувала його 23–річна панянка А., яка сама в минулому заробляла проституцією, але на певний час «зав’язала». Два роки тому дівчина приїхала до обласного центру з Вільнянська й навіть влаштувалася на пристойну роботу офіс–менеджером. Однак невдовзі зрозуміла, що зарплатні на всі забаганки не вистачає.

Люлька туристу не знадобиться

Люлька туристу не знадобиться

Здивуванню митників пункту пропуску «Миколаївка» Новгород-Сіверської митниці, що на Чернігівщині, не було меж: щойно росіянин, що повертався на Батьківщину на власному авто «Ніссан Навара», казав, що везе лише трохи соняшникової олії, меду та декоративні серветки, але вже за кілька хвилин перевірка засвідчила зовсім інший вантаж. Який, до того ж, має неабияку історичну та культурну цінність. Як повідомили «УМ» у прес-службі Держмитслужби України, російський турист намагався вивезти два колекційні набори, відповідно з 11 і 14 предметів.

Мафіозі самоліквідувалися?

Мафіозі самоліквідувалися?

Учені й досі сушать голови над нез’ясованою досі причиною вимирання динозаврів. А тим часом сучасне життя підкидає нові схожі запитання, адже, виявляється, десь зникла ... донецька мафія. В усякому разі про це упевнено повідомив під час недавнього перебування в Донецьку міністр МВС України Юрій Луценко.

Всі статті рубрики