Вийду в лідери на «Зорі»...

Вийду в лідери на «Зорі»...

На першому рядку чемпіонату України донецький «Шахтар» востаннє перебував ще минулої осені. Тоді гірники вирішили перенести календарний матч із «Зорею» з 1 грудня на весну. Щоправда, це не допомогло команді Мірчі Луческу краще підготуватися до двобою Ліги чемпіонів із «Бенфікою» — португальцям український клуб програв, завершивши виступи «на Європі». Несподівані поразки віце–чемпіонів уже в другій частині ЧУ від «Таврії» й «Чорноморця» не дозволяли їм тривалий час претендувати на чільну позицію. Хоча й головний конкурент, «Динамо», не обійшовся без втрат. І лише позавчорашня зустріч «Шахтаря» й «Зорі» в Луганську нарешті допомогла донеччанам вийти в лідери.

Артилерія б’є по своїх

Артилерія б’є по своїх

Зустрічі команд із Туманного Альбіону останніми роками вже не відбуваються в суто англійській манері. У прем’єр–лізі помітно зростає кількість легіонерів, клубами керують закордонні власники й тренери. Тож позавчора ввечері ніхто не очікував гри в стилі «бий — біжи» від грандів англійського футболу — «Челсі» й «Ліверпуля».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дискваліфікація — початок олімпійської війни?

Дискваліфікація — початок олімпійської війни?

Позавчора ввечері український спорт струснула неприємна звістка. Міжнародна федерація гімнастики (ФІЖ) розповсюдила інформацію про дискваліфікацію судді, члена технічного комітету ФІЖ Ірини Дерюгіної, яка також є віце–президентом Федерації гімнастики України й тренером двох провідних українських гімнасток — Ганни Безсонової й Наталії Годунко.

Всі статті рубрики