Ну що, Лоліто, поїхали кататися?

Ну що, Лоліто, поїхали кататися?

«УМ» повідомляла про розшук небезпечного педофіла з Донецька, який заманював іграшками та цукерками до власного авто неповнолітніх дівчаток, вивозив у безлюдне місце, вколював медичний препарат, а потім, скориставшись безпорадністю жертви, ґвалтував. Міліція Донеччини збилася з ніг розшукуючи негідника й водночас виявила чимало інших педофілів. Натомість поблизу столиці, в курортному Ірпені міліція днями затримала «колегу» донецького збоченця. Для задоволення статевої пристрасті він діяв схожими методами, різниця — у деталях.

Двірнику, мені плати

Двірнику, мені плати

Нахабство й корисливі апетити окремих посадовців на місцях не знають межі. Це засвідчив нещодавній випадок в одному з комунальних підприємств Кіровограда, де співробітники обласного УБОЗу затримали «на гарячому» керівника КРЕП №7 Сергія Льовіна, який вимагав у підлеглої чималу суму в «баксах».

«Травку» — до одного місця

«Травку» — до одного місця

Засудженим, що відбувають покарання, їхні близькі часто намагаються передати за колючий дріт щось із переліку забороненого. Дивно, але найпоширенішими серед таких прихованих передачок від рідні є... наркотики! Принаймні на Прикарпатті, в Коломийській виправній установі №41, такі факти фіксують не рідко. Як розповів «УМ» начальник Івано–Франківського управління Держдепартаменту з питань виконання покарань Степан Підручний, його підлеглі найчастіше вилучають із передач ретельно замасковані канабіс, амфітамін та марихуану.

Ножем — за сміх

Ножем — за сміх

У реанімацію Теребовлянської районної лікарні, що на Тернопільщині, потрапила 11–класниця місцевої школи з численними ножовими пораненнями. У дівчини серйозно ушкоджено селезінку, нирку та грудну клітку. Старшокласниця потрапила в біду під час відвідин разом із приятельками звичайного міського бару. Туди ж зайшов спробувати щастя за ігровим автоматом 32–річний теребовлянин.

Всі статті рубрики