Зірка вивела в чемпіони

16.04.2008
Зірка вивела в чемпіони

Коли три роки тому голлівудській кінозірці Кетрін Зета–Джонс заманулося придбати футбольний клуб, тверезомислячі друзі активно її відмовляли. Ще б пак, адже актриса накинула оком на, здавалося, геть безперспективну команду «Лланеллі», яка ледве животіла в нижній частині таблиці валлійської прем’єр–ліги. Та Кетрін не дозволила себе переконати і без вагань виклала за клуб, що посідав 14–те місце, 500 тисяч доларів. Як пояснювала красуня, стати власницею «Лланеллі» для неї було справою принципу, адже Зета–Джонс, по–перше, футбольна вболівальниця, а по–друге — уродженка Уельсу, чим дуже пишається. До того ж президентом клубу є її рідний дядько Роберт Джонс.

Зрештою, дружина Майкла Дугласа, який цілком підтримує кохану «половинку» в усіх починаннях, може собі дозволити викласти таку сміховинну суму на підтримку співвітчизників. Що для неї півмільйона, якщо лише за один рекламний контракт з оператором стільникового зв’язку «Ті–мобайл» Кетрін протягом двох років заробляє близько 20 млн. доларів.

Після того як зірка придбала й фінансово забезпечила «Лланеллі», у команди з’явилося нове дихання. І ось минулого уїк–енду, обігравши в 33–му турі на виїзді команду «Конна Квей» (1:0), клуб Зета–Джонс достроково став чемпіоном Уельсу. 38–річна власниця може бути задоволена: і дядька підтримала, і скептикам носа втерла.