Бюджет поповнить «контра»

Бюджет поповнить «контра»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У масштабах держави в закритих і призупинених слідчими кримінальних справах про товарну контрабанду зберігається майна на суму, що сягає сотень мільйонів гривень. В одній лише Чернігівській області таких «загальмованих» справ про товарну контрабанду за останні три роки набирається майже чотири десятки. В цілому, це відбувалося через об’єктивні причини. За деякими зі справ особи, котрі мають відповідати перед законом, знаходяться «в бігах», а в деяких — роками доводиться очікувати на правову допомогу інших держав, результати експертиз тощо. Вартість майна, яке фігурує в цих кримінальних справах і яке держава роками зберігає на спеціальних складах, становить понад 29 мільйонів гривень. І це далеко не найбільша цифра серед областей України.

Міліція вам буде «дахом»

Міліція вам буде «дахом»

Спецоперацію провели співробітники Служби внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС спільно з «убозівцями» з відділу обслуговування Південної залізниці. Як повідомила «УМ» керівник прес–служби ГУБОЗу Олена Мельник, правоохоронці викрили не лише потужний україно–російський контрабандний канал, а й перевалочну базу контрабандистів. За даними оперативників, контрабандисти отримували товар виробництва Китаю та Гонконгу в «Одесі–мамі», а далі «контру» залізницею та вантажівками доправляли на Харківщину.

Ворошиловський поклик

Ворошиловський поклик

У Бучацькому райвідділі міліції на Тернопільщині порушено кримінальну справу за фактом крадіжки з місцевого тиру. Вночі злодії відігнули металеву решітку на вікні, витягнули скло і винесли чотири рушниці та три з половиною тисячі штук набоїв до них. Як повідомив «УМ» старший спеціаліст Центру громадських зв’язків обласної міліції Петро Колісник, злочинців затримали дуже швидко — ними виявилися двоє старшокласників з приміського села Підзамочок.

Операція «Нерест»

Операція «Нерест»

До участі у цих профілактичних заходах залучено більше десяти тисяч (!) співробітників міліції та півтисячі працівників рибоохорони. Адже наприкінці березня розпочався масовий нерест риби, який триватиме до початку червня. Натомість у правоохоронців свій «нерест»: у водоймах вони ловлять браконьєрів — великих і маленьких. Як повідомили «УМ» у Департаменті зв’язків із громадськістю МВС, вони вже провели 1200 спільних рейдів та виявили понад 700 фактів незаконного вилову риби та браконьєрства, до відповідальності притягнуто майже тисячу осіб.

Всі статті рубрики