Та, що на унітазі сидить

29.03.2008

Любителі читати в туалеті нерідко проводять у місці, куди «цар пішки ходить», по кілька годин. Однак сильно захоплюватися сидінням на унітазі все ж не варто, бо, як свідчить сумний досвід американки з міста Несс–Сіті (штат Канзас) Пем Бебкок, завершитися це може вельми трагічно. Жінка так довго не вставала з унітаза, що її тіло фактично приросло до сидіння. Зрештою у 35–річної Пем атрофувалися нерви на ногах, тож навіть після того, як її відділили від клозету й поклали в лікарню, не виключено, що решту життя жінка проведе в інвалідному візку.

А поки медики намагаються врятувати «туалетну» постраждалу, її бойфрендові Ко­рі Макфаррену загрожує ув’язнення. 37–річного чоловіка звинувачують у поганому ставленні до людини, залежної від нього. Щоправда, Корі сам повідомив у поліцію, що його подруга надто довго не виходить із туалету. Але, як виявили правоохоронці, «надто довго» — це аж два роки, протягом яких жінка жила у суміжному санвузлі, оскільки вважала це місце найбезпечнішим у світі.

Очевидно, бідолашна страждала на психічний розлад. Макфаррен регулярно носив їй їжу й закликав вийти з туалету, та Бекбок щоразу обіцяла зробити це наступного дня. А потім зрештою вирішила просто не вставати з унітаза, на якому просиділа, не відриваючись, понад місяць.

Судячи з усього, в помешканні парочки був іще один туалет, інакше б Корі відірвав Пем від сидіння значно раніше.