Революція краси

29.03.2008
Революція краси

Хлое Маршалл.

Модні стандарти, за якими дівчина що худіша, то гарніша, вже давно непокоять медиків. Адже, прагнучи відповідати цьому «еталону», дівчатка–підлітки доводять себе до виснаження дієтами й голодуваннями. Але тепер є сподівання на те, що цій сумній тенденції буде покладено край. Журі, яке відбирало дівчат до фіналу конкурсу «Міс Англія», вчинило революцію в індустрії краси.

Як свідчить досвід 17–річної «Міс Суррей» Хлое Маршалл, потрапити на конкурс краси можна і з пишними формами. У свої 17 років Хлое при зрості 178 см носить одяг 16–го британського розміру (це відповідає нашому 50–му), має бюст із чашечками DD й анітрохи з цього приводу не комплексує. «Я чудово знаю, що моїми суперницями будуть худющі «вішалки». Високі, світловолосі — ну ви знаєте цей тип. Тому я дуже хотіла дійти до останнього етапу конкурсу «Міс Англія», щоб зламати стереотипи й довести: врода й худорба зовсім не є синонімами. Думаю, після фінального шоу нашого конкурсу в цьому переконаються всі».

Представники модельної агенції «Модел плюс», які «просувають» Маршалл, переконані, що вона матиме неабиякий успіх у виробників модного одягу. Адже основною категорією споживачів є дами з нормальними, а не «модельними» розмірами. В агенції дуже задоволені своєю підопічною, адже Хлое дійсно красуня. До того ж із бездоганною шкірою — як запевняють у «Модел плюс», на тілі дівчини немає й сліду целюліту, тож на виході в купальниках захват публіки їй забезпечений.