Мілан Лізі не милий

13.03.2008

Тиждень тому на все­світньо відомому стадіоні «Джузеппе Меацца» італійський «Мілан» не зміг встояти перед англійським «Арсеналом». Цього вівторка поразки в першому раунді «плей–оф» від гостей із Туманного Альбіону зазнала й друга міланська команда — «Інтер» за присутності 80 тисяч глядачів програв «Ліверпулю».

Чемпіони Італії можуть поскаржитися на упе­реджене суддівство. У першій зустрічі в Англії бельгійський рефері Де Блекер не зовсім справедливо показав червону картку Матерацці, цього разу сумнівним виглядало рішення вилучити Бурдіссо (знову — за два «гірчичники»). Хай там як, але саме в більшості «червоні» забили всі три м’ячі у ворота «Інтера». Позавчора ударом із–за меж штрафного відзначився Фернандо Торрес — це був його четвертий гол у турнірі. Після зустрічі засмучений наставник господарів Ро­берто Манчіні оголосив, що по завершенні сезону залишить клуб. Це при тому, що «Інтер» упевнено прямує до «скудетто»!

На чвертьфінальній стадії, жеребкування якої відбудеться завтра, виступлять чотири англійські команди й по одній з Італії, Туреччини, Німеччини й Іспанії.

 

ТАБЛО

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу (повторний матч). «Інтер» (Італія) — «Ліверпуль» (Англія) — 0:1 (Торрес, 64; вилучення: Бурдіссо, 50 («І»); перша гра — 0:2).