Чаювання до Росі довело

Чаювання до Росі довело

У селищі міського типу Стеблів Корсунь–Шевченківського району на Черкащині 37–річний підприємець Анатолій Мовчан сидів у себе вдома за столом, мирно пив чай і мрійливо дивився крізь вікно на річку Рось. Та скоро ідилії вмить прийшов кінець. Бо на хрусткий лід якогось дідька поперло якогось дядька. Той додумався перейти річку. Однак недалеко пройшов, як булькнув у воду. Анатолій мало чашку з рук не випустив.

Паризьке і парижанки,

Паризьке і парижанки,

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Село Паризьке, розташоване між Первомайськом і Лозовою, кажуть, не Париж, а так — одна назва. Дві вулиці, 87 душ населення. Однак є тут свої Єлисейські поля, що нинішньої весни потонули в калюжах. Місцеві парижани чортихаються, бредучи через них, а от вгодованим паризьким гусакам — радість.
Свого часу паризькі чоловіки збиралися поставити посеред сільського вигону Ейфелеву вежу. Точнісінько таку, як вони бачили по телевізору. Але потім передумали. Часи, мовляв, такі настали, що й оком не моргнеш, як всюдисущі «шабаї» розберуть її і спровадять до Первомайська на металобрухт. Раїса Титаренко упевнена: коли у її сусідки навіть каструлі покрали з тину, то Ейфелевій вежі, напевно, не встояти. Хоча в Паризькому немає вежі, але нещодавно з’явився магазинчик–кав’ярня зі «скромною» назвою «Париж». А там, дивись і нічний клуб із назвою «Мулен руж» відкриють.

Всі статті рубрики