Одержима кіно

12.03.2008
Одержима кіно

Бейонс Ноулз не лише співає, а й грає в кіно.

Голосиста ритм–н–блюзова діва Бейонс Ноулз активно зайнялася своєю кінокар’єрою. Нещодавно співачка дала згоду на виконання ролі легендарної блюзової співачки Етти Джеймс у фільмі «Кадилак рекордз» (до речі, як згодом з’ясувалося, у цьому проекті Бейонс виступить ще й продюсером). А наприкінці минулого тижня в західній пресі з’явилася новина про те, що вже влітку Ноулз розпочинає зйомки в трилері Obsessed («Одержима») разом із Елі Лартер та Ідрісом Ельбою. Ельба грає нібито щасливого чоловіка, у якого є красуня–дружина (Бейонс), але щойно в його конторі з’являється нова співробітниця, все в житті летить шкереберть.

Режисер стрічки — англієць Стів Шилл, відомий переважно за телевізійними проектами (зокрема, він знімав кілька серій популярного серіалу «Рим»). А Бейонс, окрім того, що зіграє головну роль, разом зі своїм батьком Метью Ноулзом, знову–таки, буде ще й виконавчим продюсером фільму.

Схоже, Бейонс неабияк уподобала кіно. І небезпідставно, адже, на відміну від багатьох охочих влізти на широкий екран зірок шоу–бізнесу, у 26–річної співачки таки є акторський талант. Недарма ж за роль Діни Джонс у мюзиклі «Дівчата мрії» Ноулз минулого року отримала одну з найпрестижніших кінематографічних премій — «Золотий глобус». Загалом же в її доробку — понад три десятки фільмів.