Мало перегнати Мутолу...

Мало перегнати Мутолу...

Перед ХІІ світовим форумом у залах (Валенсія, 7—9 березня) українці мали намір битися за нагороди ледь не в кожному виді програми. Проте з 16 наших атлетів на п’єдестал у підсумку зійшли лише двоє, що визначило збірній України аж 19–те місце командного заліку. Трійку кращих склали США (5 золотих, 5 срібних, 3 бронзові), Росія (5+4+3) та Ефіопія (3+1+2).

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чим далі у весну — тим більше скандалів

Чим далі у весну — тим більше скандалів

Не встигли ми як слід порадіти щирості першого весняного туру, як безхмарне небо «чистого» футболу затьмарили чергові скандали. Набув свого продовження інцидент у Дніпропетровську, що стався перед матчем «Дніпра» й «Динамо» — коли столичні фанати завдали шкоди трамваю й побили водія. За інформацією свідків і самих уболівальників, трамвайник першим застосував силу до фанатів із Києва, розбивши ломом голову 19–річному хлопцю. І вже після цього обурені колеги потерпілого завдали ударів у відповідь. Міліція продовжує розбиратися в цій справі.

Росія? Це десь у Казахстані

Росія? Це десь у Казахстані

Минулих вихідних флагман українського хокею завершив виступ у дебютно­му для себе регулярному чемпіонаті вищої російської ліги. Як і в перших дуелях сезону, «Сокіл» обмінявся перемогами з «Бєлгородом». У цих матчах постарався форвард першої ланки Олександр Матвійчук, який відзначився трьома голами. Набрані три очки дозволили киянам залишитися на п’ятому рядку турнірної таблиці.

Всі статті рубрики