Негазовані переговори

Негазовані переговори

«Ми пройшли практично всі питання, які потрібно вирішувати Україні і Росії сьогодні, і я можу твердо сказати, що немає жодного питання, щодо якого сьогодні не намітили б позитивний конструктивний і абсолютно ефективний шлях вирішення», — намагаючись «тримати обличчя», повідомила журналістам Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко після завершення переговорів зі своїм російським колегою Віктором Зубковим. Замість 30 хвилин їхня зустріч тривала понад годину: обговорили торгово–економічні стосунки між двома країнами, констатували їх позитивну динаміку й зробили дійсно корисну справу — домовились підготувати пропозиції про ключові пріоритети щодо роботи кожної з підкомісій комітету з економічного співро­біт­ництва Міждержавної комісії Ющенко—Путін до його засідання у квітні.

Доживемо до понеділка

Доживемо до понеділка

Можливо, з понеділка роботу Верховної Ради таки розблокують. Принаймні опозиція натякнула на таку можливість, запропонувавши зібрати загальний «круглий стіл» за участю голів усіх фракцій та спікера Арсенія Яценюка, аби поговорити на тему розблокування. Очевидно, планується запропонувати щось нове, адже вже кілька тижнів поспіль парламентські лідери тільки тим і займаються, що збираються за одним столом і намагаються до чогось домовитися.

Хто в партії партачить?

Хто в партії партачить?

Віктор Ющенко переконаний, що вихід кількох політиків із партії «Народний союз «Наша Україна» не призведе до розколу коаліції. «Я буду докладати всіх зусиль для того, щоб коаліція працювала, і це не є загрозою існування коаліції», — відзначив Президент, перебуваючи у Франції.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олександр Омельченко: Дострокові вибори — не найгірший варіант серед гірших

Олександр Омельченко: Дострокові вибори — не найгірший варіант серед гірших

Олександр Омельченко вже два роки як не мер Києва, але зберіг у собі стару чиновницьку звичку бути обережним у висловлюваннях і делікатним у кроках. За президентства Кучми це дозволяло йому порозумітися і з гарантом, і з тодішньою опозицією. Нині Омельченко — народний депутат від «НУНС», обраний за списком Луценкової «Народної самооборони»; чільний союзник Луценка в «боротьбі за Київ». Очолює парламентський Комітет з питань місцевого самоврядування та державного будівництва. Каже, що комітет працює, хоча парламент простоює вже більше місяця.
На лацкані піджака Сан Санич носить не значок нардепа, а герб Києва. 69–річний політик, котрий більше звик бути господарем, підвищує голос, коли говорить про дії команди свого наступника Черновецького. І сам відкидає звинувачення, ніби за його, Омельченкового, мерства почалося розбазарювання землі й незаконне будівництво у столиці.

Антон Яценко: У в’язницю сяде наклепник, а не журналіст

Антон Яценко: У в’язницю сяде наклепник, а не журналіст

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

30–річний Антон Яценко — один із наймолодших депутатів у парламентській фракції Блоку Тимошенко. Він має вищу юридичну та економічну освіту, у Верховній Раді є головою підкомітету Комітету з питань економічної політики. Наша розмова — про останні події у парламенті та про подані депутатом резонансні законопроекти.

Всі статті рубрики