ЛЛ як ММ

21.02.2008
ЛЛ як ММ

Ліндсей Лохан в образі Мерилін.

Підлікувавшись від алкогольної залежності, Ліндсей Лохан вирішила нагадати про себе публіці. Цього разу колишня улюблениця американських підлітків захотіла потрапити на перші шпальти не через скандали, а завдяки власній вроді й таланту. Щоправда, нічого кращого, ніж проексплуатувати відомий образ, молода актриса не вигадала. Разом із фотографом Бертом Штерном Лохан спробувала відтворити останню відверту фотосесію легендарної Мерилін Монро. Цікаво, що і 21–річну Ліндсі сьогодні, і 36–річну Мерилін 46 років тому знімав один і той самий фотограф. У 1962–му Монро позувала Штернові за півтора місяця до своєї смерті.

Чому для «рімейка» була обрана саме Лохан, сказати складно. Можливо, через те, що вона є великою прихильницею знаменитої білявки. Молода актриса зізнається, що свого часу придбала квартиру, де Мерилін колись мешкала, і багато речей покійної кінодіви. «Ця жінка віддала себе публіці», — каже Ліндсі.

Хоча перевтілитися в секс–символ минулого сторіччя у неї, відверто кажучи, не вийшло. Зірка «Шаленої п’ятниці» надягла біляву перуку, оголилася і спробувала повторити пози, в яких знімалася тоді Мерилін (прикриваючись відрізами прозорої матерії), але до Монро їй далеко. Сама Лохан запевняє, що в костюмі Єви перед камерою почувалася цілком комфортно і нітрохи не бентежилася.