ХРОНІКА

02.02.2008

Футбол

Захисник збірної Сербії Горан Гавранчич, який виступав за київське «Динамо» впродовж останніх семи років, до кінця сезону на правах оренди виступатиме у грецькому ПАОКу.

* * *

Іспанія. Кубок. 1/4 фіналу (повторні матчі). «Атлетик» — «Расинг» — 3:3 (перша гра — 0:2), «Барселона» — «Вільяреал» — 1:0 (Анрі, 41; 0:0).

Баскетбол

У тренерському корпусі БК «Одеса» відбулися кадрові зміни. Через проблеми зі здоров’ям пост керманича команди залишив Юрій Селіхов; виконуючим обов’язки головного тренера призначено Андрія Другачонка. Крім того, на посаду спортивного директора одесити запросили Віталія Лебединцева — тренера дубля «Києва» й донедавна наставника збірної України.

Євро–2012

Київрада затвердила цільову програму підготовки й проведення у Києві фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Згідно з цим досить дивним документом, у якому вартість обладнання для закупівлі місцями завищено втричі, планується розпочати будівельні роботи на заповідному Трухановому острові. Крім того, в рамках підготовки до Євро–2012 Черновецький побудує в Києві... морг.