ЦИТАТИ ТИЖНЯ

11.01.2008

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр України
— про початок виплати компенсацій вкладникам Ощадбанку СРСР:

— Наша робота з повернення знецінених заощаджень викликає критичну, а деколи й істеричну реакцію з боку наших політичних опонентів. Я не хотіла б витрачати час на полеміку. Ми повертаємо вам ваші гроші. І крапка.

(«1+1»)

 

Андрій Найдьонов,
народний депутат від КПУ
— про те, що Тимошенко повертає заощадження не так, як слід:

— Якщо уважно вивчити бюджет, помітно, що новий уряд однієї рукою дає, а іншою забирає. Усі виплати передбачені за рахунок урізання соціальних пільг, а не за рахунок розвитку економіки. І те, що у бюджеті не передбачені виплати за рахунок економічного розвитку, сильно зашкодить добробуту країни.

(сайт «Форум»)

 

Віктор Ющенко,
Президент України
— про те, що нардепам після свят варто було б попрацювати:

— Люди не розуміють, чому, коли вся країна працює, виняткова каста недоторканних б’є байдики. Новорічних і різдвяних свят повністю достатньо, щоб депутати освіжили свої сили.

(УНІАН)

 

Андрій Шкіль,
народний депутат від БЮТ
— про побажання Ющенка, аби Рада не йшла поки на канікули:

— Пропозиція Президента повністю розходиться з Конституцією, у якій чітко прописано, коли починається зимова сесія Верховної Ради. Я досить непогано поінформований щодо ситуації із законопроектами й не бачу там такого завалу законопроектів, за які слід голосувати терміново. А якщо такий завал станеться, працюватимемо цілодобово й прийматимемо по 45 мільйонів законів щодня. Хоча Верховна Рада — це цех із випуску пиріжків.

(сайт «Форум»)

 

Микола Томенко,
один із лідерів БЮТ
— про український телеефір:

— Я ніде у світі не бачив такого телебачення, де кожна програма говорить глядачеві про те, що як ти не вип’єш і не будеш займатися сексом з усіма, хто навколо тебе, то нічого доброго з тебе не вийде.

(«Теле­кри­тика»)