Піонерам і пенсіонерам

Піонерам і пенсіонерам

Щоб довкола новорічно–різдвяної ялинки танцювалось веселіше, міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова у перші дні 2008 року повідомила про підвищення пенсій. Щоправда, в січні виплати тим, хто перебуває на заслуженому відпочинку, залишаться на рівні грудневих, адже з бюджетом, як ми пам’ятаємо, депутати ледь встигли вскочити в останній вагон року, що вже минав. Доплату за січень пенсіонери отримають пізніше, а вже з лютого все піде як по маслу — згідно з перерахунком.

Тимошенко дасть газу

Тимошенко дасть газу

Як уже повідомляла «УМ», компанія «Нафтогаз України», посилаючись на оцінки Прем’єр–міністра Юлії Тимошенко, перебуває на межі банкрутства. В цифрах ситуація є такою: збитки НАК «Нафтогаз України» за підсумками 2007 року вдвічі перевищують збитки 2006–го і становлять 5 млрд. грн. Так заявляє новий голова компанії Олег Дубина, підкреслюючи, що вперше в історії «Нафтогазу» кредиторська заборгованість у кілька разів більша за дебіторську. Причина в тому, що «Нафтогазу» дістались найгірші категорії споживачів — компанія продає газ населенню та теплокомуненерго, які є найбільшими неплатниками, цитує Дубину УНІАН.

Секретна кімната Віктора Януковича

Секретна кімната Віктора Януковича

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Загострене відчуття небезпеки переслідує Віктора Януковича. Доказів цьому твердженню довго шукати не потрібно. Довжелезні пробки в районі Куренівки, коли він їхав на роботу з резиденції в Петрівцях. Нова рамка металопошуку біля урядового кабінету. Перекриті сходи на сьомий поверх Кабміну... Навіть інцидент із яйцем, який стався у 2004 році в Івано–Франківську, люди в оточенні головного «регіонала» пояснювали передчуттям замаху, яким жив Янукович. В останні місяці перебування Віктора Федоровича на посаді Прем’єра з’явилося ще одне свідчення його переживань. Це — спеціальна капсула, захищена від прослуховування. Її встановили на сьомому поверсі Кабміну, у приміщенні між робочим кабінетом Януковича і великою залою засідань уряду.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики