НОВИНИ ПЛЮС

28.12.2007

Бюджет–2008

Кабінет Міністрів позавчора ухвалив проект Державного бюджету на 2008 рік. Учора документ надійшов на розгляд Верховної Ради. Водночас найбільша опозиційна фракція — «Регіони» — вустами Віктора Януковича заявила, що «проект бюджету від уряду Тимошенко виконати неможливо», і ПР за нього не голосуватиме.

Перестановки в «Регіонах»

Луганчанина Олександра Єфремова обрано заступником голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді. Він займеться тими напрямами роботи, що були у сфері відповідальності Раїси Богатирьової, котра перейшла на роботу до Ради нацбезпеки.

Що Азаров залишив Пинзенику

У листопаді прямий зовнішній борг України збільшився на 8,0% (або на 787 млн. доларів) і на кінець місяця становив 10 млрд. 622,2 млн. доларів. Прямий внутрішній борг у листопаді збільшився на 4,5% (або на 785 млн. грн.) і на 30 листопада дорівнював 18 млрд. 259,4 млн. грн.

Відділ кадрів

Як інформує УНІАН, начальник Головного управління МВС України в Криму — заступник міністра внутрішніх справ Анатолій Могильов написав рапорт про відпустку з подальшим звільненням із посади заступника міністра. Могильов відомий наказом про побиття кримських татар на горі Ай–Петрі.