Секретарські секрети

28.12.2007

Президент Віктор Ющенко представив нового секретаря Ради національної безпеки та оборони Раїсу Богатирьову. Презентуючи Раїсу Василівну, глава держави наголосив, що РНБО має бути майданчиком для порозуміння задля України. «Цей стіл я бачу як площадку для діалогу задля формування національних пріоритетів, і другої мети немає», — наголосив Ющенко.

Президент вважає, що «зараз РНБО може стати одним з активних генераторів розвитку рішення тих питань, що стоять перед Україною». Одним із головних викликів, які стоять перед Україною, Ющенко назвав політичну стабілізацію. «Доки країну будуть стрясати політичні колізії, дуже тяжка мова буде з інвесторами, діловими колами, з усіма, хто працює на потенціал країни», — вважає Ющенко. Президент вважає своєю метою об’єднання всього суспільства.

Богатирьову Ющенко охарактеризував як політика, який «не маніпулює полярними позиціями». На думку глави держави, вона демонструє, що люди з різних сил можуть займати конструктивну позицію, якщо йдеться про загальнонаціональні пріоритети.

Роман ЖАХІВ