Єва та її ідеальний Тоні

28.12.2007
Єва та її ідеальний Тоні

Єва Лонгорія.

У «відчайдушної домогосподарки» Єви Лонгорії є багато заздрісників. Ще б пак: красива, успішна, багата, та ще й до всього щаслива у шлюбі. Тим, кому чуже щастя муляє очі, дуже кортить попсувати Єві якщо не кар’єру, то бодай настрій. Один досить відомий і нібито шанований американський сайт написав про те, що Євин чоловік, баскетболіст Тоні Паркер, зраджує свою на п’ять років старшу дружину з моделлю Александрою Перресант. Новину одразу підхопили інші ЗМІ, і тепер сердешний Паркер змушений виправдовуватися.

Утім доводити своїй зірковій дружині, що він Лонгорії вірний, спортсменові не довелося. 32–річна «домогосподарка» своєму коханому цілком довіряє, тому навіть не сумнівалася: його оббрехали. «Тоні — ідеальний чоловік. І в нас — справжнє кохання, хочете вірте, хочете — ні, нам байдуже», — каже Лонгорія.

Але Паркер усе одно вирішив захистити свою зіпсовану репутацію в суді, подавши проти брехливого сайту позов. Якщо баскетболіст виграє справу, яку розглядатиме Верховний суд Лос–Анджелеса, то отримає моральну компенсацію в розмірі 40 мільйонів доларів. Або менше — це вже як вирішать служителі Феміди. А поки подружжя Лонгорія–Паркер чкурнуло від пліток у Техас, де мешкають батьки актриси. Там парочка відсвяткувала католицьке Різдво і планує ще з тиждень насолоджуватися тихою відпусткою.