Назад, у 2005–й

Назад, у 2005–й

Нові міністри починають обживатися у владних кабінетах. Представники старої влади остаточно вибираються з облюбованих апартаментів. Наприклад, за повідомленням сайту «Українська правда», віце–прем’єр Володимир Рибак виніс із кабінету... три холодильники. Чиє це добро — чи особисте, чи понаднормове державне — поки неясно.

«Не крайте серце!»

«Не крайте серце!»

Учора вітчизняна міліція відзначала професійне свято. Тоді як на адресу МВС зранку прийшли привітання з днем міліції від Президента Ющенка, Прем’єра Тимо­шенко та Голови ВР Яценюка, вдруге призначений міністром внутрішніх справ Юрій Луценко разом з усіма членами колегії МВС поклав квіти до Меморіалу співробітникам міліції, загиблим при виконанні службових обов’язків. Похмурі обличчя окремих одіозних генералів ще з «обойми» Білоконя, котрі повернулися на Богомольця, 10 за часів річної каденції пана Цушка, засвідчували: вони розуміють неминучість скорої відставки.

«Що нижче балотувалися»

«Що нижче балотувалися»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Центральна виборча комісія вже отримала від Голови Верховної Ради Арсенія Яценюка рішення про дострокове припинення повноважень 14 народних депутатів у зв’язку з їх призначенням до Кабінету Міністрів. Заступник глави ЦВК Андрій Магера ще позавчора ввечері підтвердив, що ЦВК отримала листа від спікера.

Юля зацікавилася «голубим» екраном

Юля зацікавилася «голубим» екраном

До Віталія Докаленка, призначеного головою Національної телекомпанії, «помаранчеві» — і передусім люди в оточенні Президента — мали чимало претензій. Мовляв, Докаленко — і недостатньо президентська, й недостатньо українська людина як для НТКУ. Ідею замінити керівника державної телекомпанії підтримує й нова Прем’єрка — Юлія Тимошенко. Щоправда, в неї власне бачення щодо Докаленкового наступника.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Валерій Писаренко: «Регіони» продовжують політичне свинство

Валерій Писаренко: «Регіони» продовжують політичне свинство

Останній (перед паузою) день роботи Верховної Ради порадував досить несподіваним сюрпризом. У стані опозиції намітився деякий розкол, а одночасно — й дрейф Блоку Литвина у бік демократичної коаліції. Принаймні «литвинівці» підтримали ідею більшості повернутися до роботи тільки після того, як ЦВК зареєструє нових парламентаріїв, а поскубана після обрання уряду більшість знову доросте до необхідних їй 226 «багнетів». За це БЮТ вустами сьогоднішнього співрозмовника «УМ», молодого, але дуже амбітного депутатаюриста Валерія Писаренка обіцяє Литвину підтримку в тому разі, якщо БЛ висуватиме свою — альтернативну Богатирьовій і Мартинюку — кандидатуру на посаду першого віцеспікера. Тим часом ображена на всіх і на вся опозиція вимагає оголосити більшість неіснуючою, адже голосів у коаліції після формування уряду — minimum minimorum — «менше малого».

Всі статті рубрики