Бар і спорт

21.12.2007
Бар і спорт

Колись одну з найдорожчих тепер топ–моделей світу, бразильську красуню Жизель Бюндхен, звинувачували в тому, що вона користується зв’язком із голлівудською кінозіркою Леонардо Ді Капріо, аби стати знаменитою. Так воно було чи ні, сказати складно, бо Жизель доволі успішнa й без свого іменитого бойфренда. А от нинішня пасія Лео, ізраїльська манекенниця Бар Рафаелі, завдячує Ді Капріо щонайменше виходом на світовий рівень. Бо якщо на батьківщині Бар знали й до цього, то у США, де моделька тепер працює, її помітили саме завдяки роману з актором.

Тепер Рафаелі користується неабиякою популярністю і гребе гроші лопатою. Не так давно вона стала одним із «янголів» (дівчат, які рекламують продукцію) фірми — виробника жіночої білизни «Вікторіяз сікрет». А днями Бар вибрали одним з «облич» календаря Sports Illustrated на 2008 рік. Такий контракт дуже престижний, адже це щорічне видання розміщує на своїх сторінках лише найкращих супермоделей світу, і навіть топ–манекенниці «першого ешелону» мріють туди потрапити. Єдине, що трохи засмучує шанувальників вроди Рафаелі — придбати календар зі знімками подруги Ді Капріо в купальнику зможуть не раніше лютого.

До слова, недавно ходили чутки про те, що Лео і Бар розірвали стосунки й більше не зустрічаються. Однак вони, схоже, виявилися перебільшеними — парочку й досі часто бачать разом, і зовні закохані виглядають цілком щасливими.