Путін напучує США та Україну

Путін напучує США та Україну

Президент Росії Володимир Путін, якого американський часопис «Тайм» назвав «Людиною року», гідно «віддячив» за цей вибір. В інтерв’ю, яке вчора видрукував «Тайм», Путін звинуватив США у втручанні у внутрішні справи Росії. З висловлювань Путіна також зрозуміло, що він надалі вважає Україну зоною впливу Росії.

Сакральний код чорної дошки

Сакральний код чорної дошки

Привітати колегу прийшли новий міністр культури і туризму Василь Вовкун, головний лікар Клініки лазерної медицини, співачка Ольга Богомолець із дочкою, режисер Сергій Архипчук, генеральний продюсер ІСТV Ігор Богуцький, президент форуму видавців Олександра Коваль, депутати, мистецтвознавці і колекціонери.

Живіть довше, — сказав Князевич

Живіть довше, — сказав Князевич

Учора у великому залі МОЗ було велелюдно: з колективом прощався уже колишній керівник Юрій Гайдаєв і знайомився новий — Василь Князевич. Представляв міністра віце–прем’єр–міністр Іван Васюник. Перше, що впадало у вічі, — новий міністр, на відміну від попередника, вихідця з Донецька, говорить державною мовою. Він обіцяє: кардинальних чисток і змін у МОЗ не буде. «Я не є людина, яка хоче творити нову революцію, але хочу разом із вами робити ті кроки, які дозволять говорити, що ми недаремно працювали», — звернувся Князевич до колективу міністерства.

«Діди» продовжують убивати

«Діди» продовжують убивати

Трагічний інцидент стався позавчора у місті Лозова, де дислокується 61–й арсенал Південного оперативного командування Сухопутних військ ЗСУ. Як повідомили «УМ» в Управлінні прес–служби Міноборони, солдат строкової служби Юрій Сташенко помер від травми, яку отримав внаслідок нестатутних взаємовідносин.

Стриптиз для садисток

Стриптиз для садисток

Жахлива історія сталася в одному з навчальних закладів у Сумах. Наприкінці листопада четверо учениць профтехліцею № 11 разом із колишньою випускницею навчального закладу Русланою вирішили провчити першокурсницю Юлю — нібито за дуже зухвалу поведінку. Як розповіла «УМ» співробітник Центру громадських зв’язків Управління МВС України в Сумській області Галина Кожедубова, після занять дівчата на чолі з Русланою вивели Юлю за територію училища і, жорстоко побивши, змусили жертву стати на коліна й просити вибачення у нібито раніше ображеної Руслани. Юля, стоячи на колінах, називала себе тварюкою та зі сльозами на очах просила вибачення.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики