Юрій Сиротенко: Мій підзахисний упізнав мене через 21 рік. У нього чудова пам’ять

Юрій Сиротенко: Мій підзахисний упізнав мене через 21 рік. У нього чудова пам’ять

Сьогодні в Апеляційному суді Дніпропетровської області продовжиться слухання кримінальної справи щодо мешканця міста Пологи Запорізької області Сергія Ткача, яке вже називають процесом століття. Цьому невисокому на зріст чоловікові інкримінують десятки вбивств дівчат віком від 6 до 18 років.
До сьогодні відбулося тільки одне засідання, попереднє. Зпоміж іншого на ньому було зачитано анкетні дані осіб, які представлятимуть інтереси потерпілих (їх поки що 22). Також зачитано обвинувачування прокурора. Деякі ЗМІ написали, що на це має піти щонайменше три місяці, оскільки текст має 650 сторінок. Однак було вирішено зачитувати тільки резолютивну частину. Це дозволило суттєво заощадити час — справилися за день. Сьогодні ж, на другому засіданні, розглядатиметься перший епізод з бурхливої кримінальної діяльності Ткача — 19річної давності.
Процес закритий, журналісти на нього доступу не мають, і саме цим можна пояснити чимало неточностей, які потрапляють до засобів масової інформації. Прорвати таку інформаційну блокаду нашій газеті допоміг адвокат Сергія Ткача Юрій Сиротенко в ексклюзивному інтерв’ю.

Всі статті рубрики