Прощавай і... здрастуй!

20.12.2007
Прощавай і... здрастуй!

Вередлива Памела.

Кожен новий шлюб повногрудої кінозірки Памели Андерсон триває менше часу, ніж попередній. Якщо Пам і надалі зберігатиме тенденцію, то коли–небудь подасть на розлучення, ще не відійшовши від вівтаря. Минулої п’ятниці актриса звернулася до суду з проханням розірвати її шлюб із Ріком Саломоном. І це лише через 72 дні після одруження!

Як повідомляють американські таблоїди, у документах Памела вказала причиною розлучення «нездоланні протиріччя». Також сексапільна білявка вимагала від Саломона виплатити їй фінансову допомогу — щось на кшталт аліментів.

«Шлюб — це не для мене», — повідомила Андерсон на своєму сайті в інтернеті. А ще заявила, що відмовляється від «однієї ду–у–уже цікавої пропозиції в Лас–Вегасі». Цього разу йдеться не про вінчання, а про роботу. Зірку запрошували брати участь у якомусь шоу, що проходитиме по 8–10 разів на тиждень, а Пам як мати двох дітей хоче приділяти більше уваги сім’ї.

Нагадаємо, для 40–річної Памели це вже було б третє розлучення: свого часу вона два з половиною роки прожила у законному шлюбі з рокером Томмі Лі, а у 2006–му три місяці була одружена з його колегою Кідом Роком. Із 39–річним гравцем у покер Саломоном зірка одружилася 6 жовтня. А тиждень тому, як з’ясувалося днями, парочка страшенно посварилася. Що й спонукало ображену білявку подати на розлучення. Довідавшись про це (до речі, від журналістів), Рік був шокований. І одразу ж попросив у дружини вибачення. Закохані помирилися, і вже «ніхто нікуди не розлучається». Принаймні доти, доки Андерсон знову не викине якогось коника.