ХРОНІКА

18.12.2007

Санний спорт

На четвертому етапі Кубка світу в Австрії українки Наталія Якушенко та Лілія Лудан посіли, відповідно, шосте й 13–те місця. Наш чоловічий дует Андрій Кісь/Юрій Гайдук показав 21–й час.

Лижі

На черговому етапі Кубка світу в Рибінську (Росія) у гонці на 15 км вільним стилем українка Марина Анцибор показала 28–й результат. Дистанцію 30 км у чоловіків наш Олександр Пуцко подолав із 51–м часом. У спринтерських перегонах Віталій Марців опинився на 28–му рядку протоколу, а Анцибор — на 56–му серед жінок.

Гандбол

Чемпіонат світу (Франція). Жінки. Півфінали: Росія — Румунія — 30:20, Норвегія — Німеччина — 33:30. Матч за третє місце: Німеччина — Румунія — 36:35. Фінал: Росія — Норвегія — 29:24 (16:12).

Шахи

Володарем Кубка світу став представник США Гата Камський. У фіналі турніру, що завершився на півночі Тюменської області Росії — в Ханти–Мансійську, Камський переграв іспанця Олексія Широва — 2,5:1,5. Серед п’ятірки українців далі за інших пробився юний Сергій Карякін, який у півфіналі склав зброю перед Шировим.

Фігурне катання

У Турині (Італія) відбулися фінальні змагання серії Гран–прі, до яких допустили по шестеро кращих у своїх видах. Українців серед учасників не виявилося. У жінок перемогла кореянка Ю–На Кім, у чоловіків — швейцарець Стефан Ламб’єль, у змаганні танцювальних пар — росіяни Домніна/Шабалін, у спортивних пар — німці Савченко/Шолкови.