Гола, але не нудистка

12.12.2007
Гола, але не нудистка

Кейра Найтлі на фото з журналу «Інтерв’ю».

Зірці «Піратів Карибського моря» Кейрі Найтлі набридло спростовувати звинувачення в анорексії, які їй постійно висувають журналісти. І щоб довести, що не така вже вона й худа, а цілком навіть нормальна панянка «в соку», акторка вирішила роздягнутися. Усе в межах пристойності: фотосесія для журналу «Інтерв’ю», в якій знялася 22–річна «піратка», була досить відвертою, але до повної оголеності там далеко. Зате, поставши перед очима публіки в підтяжках і відкритих боді, Кейра таки довела, що з тілом у неї все в порядку.

Аж дивно: на світських заходах, де Найтлі з’являється у відкритих сукнях, на її шкіру та кості боляче дивитися. А на фото з «Інтерв’ю» вона досить–таки фігуриста, принаймні в нижній частині. Сама Кейра вважає себе «нормально стрункою» і запевняє, що на жодних дієтах не сидить. «Я просто правильно харчуюся, не їм нездорової їжі на кшталт усіляких фаст–фудів, готую собі сама. До того ж батьки подарували мені класні гени», — переконує одна з найуспішніших молодих актрис Голлівуду. А спортзал вона не відвідує: «Навіщо? Спробуйте потягати на собі такий важкущий костюм, як я у «Піратах...», і збагнете, що після цього жодні тренажери вже не потрібні».

Загалом, Найтлі вельми полюбляє позувати оголеною, причому, за її власним зізнанням, готова продемонструвати значно більше, ніж у цій фотосесії. Реагуючи на дотепи з цього приводу, актриса наголошує, що нудисткою не стала. Бо одна справа — оголитися перед камерою, й зовсім інша — «тусуватися» в «костюмі Єви» серед інших цілком роздягнених людей.

До речі, пригадується, зо три роки тому Найтлі заявляла в інтерв’ю бульварним виданням, що ніколи не роздягнеться перед об’єктивом...