Продай штучні груди, щоб урятувати натуральні

07.12.2007
Продай штучні груди, щоб урятувати натуральні

Скандальна Мері Кері.

Американська порнозірка Мері Кері знайшла новий спосіб себе прорекламувати. Цього разу — благодійний, а не скандальний, як було тоді, коли вона судилася зі співачкою Мерайєю Кері за право називатися таким ім’ям, або балотувалася на пост губернатора Каліфорнії. 27-річна Мері виставила на інтернет­аукціон eBay силіконові імплантати, які два тижні тому видалили з її грудей, аби вставити ще на два розміри більші. Дивовижно, що при цьому дівчина запевняє: вона проти пластичної хірургії.

«Витягнувши імплантати, лікарі запитали мене, що я збираюся з ними робити. Я попросила віддати їх мені для продажу», — розповідає порномодель в інтерв’ю агенції «Рейтер». 90 відсотків коштів, виручених за цей незвичайний лот, Кері планує пожертвувати на дослідження раку молочних залоз. «Ця хвороба була в моєї бабусі, тож я знаю, що це таке», — каже Мері. А щоб охочих придбати силіконові «раритети» було ще більше, екс­власниця поставила на них свої автографи.

Торги почалися з ціни 12 доларів. Станом на вчорашній обід за лот, виставлений порнозіркою, давали вже 2200 доларів. Мері переконана, що це лише початок. Вона дуже сподівається, що виручить за свій колишній бюст чималу суму, адже ті 10 відсотків, які залишаться після пожертви у благодійний фонд раку молочної залози ім. Сьюзен Г. Комен, Кері планує витратити на лікування своєї матері. Пані Кук (таким є справжнє прізвище Кері та її мами) страждає на шизофренію, і минулого року під час нападу вистрибнула з четвертого поверху, зазнавши важких травм.