Сексуальна мама

01.12.2007
Сексуальна мама

Фото з січневого номера журналу Marie Claire.

До переліку зірок шоу­бізнесу, котрі наважилися під час вагітності позувати оголеними для обкладинок журналів, додалося ім’я Крістіни Агілери. Американська поп­зірка, яка невдовзі стане мамою, знялася для січневого номера журналу Marie Claire. Матеріал так і називається — «Сексімама». А ще донедавна співуча Христя відмовлялася підтвердити повідомлення про те, що вагітна...

В інтерв’ю, яке супроводжує фотознімки, Агілера розповіла, чому не хотіла говорити журналістам про свій «цікавий стан». «Люди думають, що я хотіла приховати свою вагітність, але це зовсім не так. Просто я не з тих, хто на всі боки кричить: гей, слухайте, я вагітна! Я не така, тому просто не коментувала цю подію», — пояснила співачка.

За словами Крістіни, вагітність стала для неї та її чоловіка, 28річного музичного продюсера Джордана Бретмена, приємним сюрпризом. Подружжя хотіло дитину, але зачати первістка планували вже після концертного турне Агілери. Тому 26річна Крістіна перестала приймати протизаплідні ліки, розраховуючи, що завагітніти після цього зможе десь через кілька місяців — півроку (так принаймні їй сказали лікарі). А насправді це сталося вже через кілька днів.

Христя до останнього не могла повірити в те, що її запаморочення й ранкова нудота — ознаки вагітності. Коли ж цей факт підтвердили аналізи, Агілера була просто шокована. «У хорошому сенсі слова — я була дуже щаслива!» — зізнається поп­діва. До речі, як показало ультразвукове дослідження, у неї буде дівчинка.