Зірка на весь світ

24.11.2007
Зірка на весь світ

Бейонс Ноулз.

Фігуриста красуня Бейонс Ноулз — зірка світового масштабу. Власне, прихильники голосистої співачки ритмн­блюзу не сумнівалися в цьому й раніше, але тепер у Бейонс «і довідка є». На церемонії вручення премій American Music Awards, яка днями проходила в ЛосАнджелесі, Ноулз відзначили званням «Зірки світового масштабу». Раніше таку відзнаку отримували такі величини, як Майкл Джексон, Род Стюарт, гурт «Аеросміт». Однак Бейонс переплюнула всіх, адже вона стала першою жінкою, якій вручили цю премію за 35 років її існування.

Бейонс так розчулилась, що вирішила здивувати музичний світ, випустивши альбом у стилі кантрі. Як пояснила речниця зірки, Ноулз захотілося проекспериментувати, а музика кантрі їй завжди дуже подобалася.

Що ж до інших тріумфаторів цьогорічної American Music Awards, якою відзначають найпопулярніших за рік музикантів (чиї пісні найчастіше звучали в ефірі, а диски найкраще розкупалися), то серед них також чимало відомих у нас прізвищ. Джастін Тімберлейк, зокрема, отримав одразу дві премії: як найкращий виконавець США і за найкращий соул/ритмн­блюзовий альбом (відзначили платівку Sexylover). Кращою ритмн­блюзовою співачкою визнана Ріанна, а Дженніфер Лопес назвали «єдиною й неповторною в стилі «латино». «Лінкін парк» удостоїлась звання найкращої альтернативної групи США, а найкращою поп­співачкою народ, за результатами голосування якого і роздавали нагороди, визнав Ферджі.